Turmarsj/sykkeltur til Svalmyran søndag 12. juli.

Turmarsjen blir til Svalmyran i stedet for Nordsjøen denne gangen. Nordsjøvegen er ikke stengt, men på grunn at det foregår arbeid med vegen, velger vi å flytte turmarsjen til Svalmyran. Vi selger kaffe der fra kl. 11, så beregn starttid ut fra hvor du velger å starte, og etter hvor fort du går eller sykler.

Da har du flere alternativer:

  • Start fra Myrset og gå Borgfjelløypa (hele runden blir da omtrent ei mil med avstikkeren opp til parkeringa på Svalmyran).  Omtrent halvveis i 5 km-løypa er det skiltet 9,5 km (før du kommer til Borgan), derfra er det delvis sti, og ganske greit merket. Pass på at du svinger opp til høyre når du kommer inn på vegen fra Li til Trekvisla. Oppå Svalmyra går du opp på vegen og bort til parkeringa. Det er en del myr, så velg fottøy etter det.
  • Start fra Myrset og sykle vegen oppover (følg vegen opp til venstre ved garasjen på Haugen). Du kan også starte sykkelturen fra Borgan eller Haugen.
  • Start fra Borgan og gå opp Borgbakkene og Kleivan til du kommer opp på Svalmyra. Gå derfra opp på vegen og bort til parkeringsplassen. Beite, sti og noe myr.
  • Start fra Haugen og gå vegen oppover. Grusveg.
  • Det er også mulig å kjøre opp til Svalmyran, da må man betale bomavgift.
  • Fra Svalmyran kan man også ta trimturen opp på Borghatten hvis man heller vil det, enten etter kaffesupen, eller at man starter så tidlig at man rekker en kaffesup etterpå.

Det blir salg av kaffe (kr 15,-), saft (kr 5,-) og noe bakst (kr 15,-/stk).  Vi tar imot kontanter (helst nøyaktig beløp), men har også Vipps. Salg fra kl. 11.

Startkontingent kr 10,- for barn og kr 20,- for voksne, betales på Svalmyran. Vi trekker på noen få, enkle premier.

Smittevern: Vi tar med antibac. Det er ikke sjølbetjening. Liste over alle deltakere. Husk 1-metersregelen. Hvis noen heller vil ta med egen mat og drikke, så er det greit.

Vel møtt!

Hvis du er usikker på leia, kontakt Mari Ann (95134656) seinest lørdag kveld.

Arrangør: Trimgruppa i Rygg i.l.