Kvam IL

Kvam idrettslag ble stiftet i 1892. Laget er i dag 1 av 3 idrettslag i bygda. Hovedaktivitetene er fotball og ski. Av anlegg har laget fotballstadion med løpebane i Kvam sentrum i tilknytning til grendehus, barnehage og barneskole. På Grøtan har vi ei lysløype med mulighet for sløyfer på 1, 2 og 3 km, samt standplass og skivearrangement for skiskyting. Lysløypa er lokalisert sammen Kvam skytterlags anlegg.

Medlemstallet ligger rundt 250 hvert år og omfatter alle aldersgrupper.
I tillegg til ski og fotball drives det aktiviteter gjennom trimgruppa som allidrett for barn/ungdom, allmenn trim for ungdom og voksne. Kvam skole’s flerbrukshall er flittig brukt gjennom vinterhalvåret. Trimgruppa administrere 13 trimkasser plassert både i Kvamsfjellet og i bygdas nærområder. I Kvamsfjellet kjøres det opp årlig skiløyper med utgangspunkt fra Vesterdalen og Skogan.

Laget har et stort samarbeid med de 2 andre idrettslagene, Rygg og Følling i.l. I flere år er det praktisert at Følling i.l administrere dame/jentefotball og Kvam i.l tar for seg herre/guttelagene. På ski arrangeres det i fellesskap lokale karusellrenn og samarbeid om kretsrenn. Mellom Midterfjellet i Følling og lysløypa vår på Grøtan samarbeider vi med Følling i.l om ei felles turløype som også benyttes til det tradisjonelle Isbolrennet som alle de 3 lagene står som arrangør av.

Leder Hovedlaget
Anne Caroline Haugan

Adresse
Kvamsveien 2215
7732 Steinkjer
928 64 977  /  ac_haugan@hotmail.com

Leder Fotballgruppa
Ellen J Haugan
934 12 703 / ellenjh@gmail.com

Leder Skigruppa
Sigrun Modell
416 83 072 / sigrunmodell@hotmail.com

Leder Trimgruppa
Heidi Indgul
959 22 962 / Heidi.indgul@gmail.com