Kvam pensjonistlag

Organisasjonsnummer:
984 330 170

Styrets sammensetning 2022:

Leder: Jakob Hegge Sunde tlf 4212 4496
Styremedlemmer: Einar Aal, Arnfinn Brandsås, Ottar Fjerdingøy, Jarl Solberg

Hvem er vi?

Vi er gjeng godt voksne som er glad i å treffes og ha det trivelig i lag med andre.
1. januar i år var vi 63 medlemmer, men vi har plass til mange flere!

Hva gjør vi?

Vi har møter en gang i måneden i tidsrommet september – mai. På møtene, som er enten på Kvam motell eller Kvam bosenter, har vi underholdning både til hygge og nytte. Som for eksempel musikk, sang, eller foredrag om saker som er til hjelp i vår hverdag. Vi har loddsalg, og sist, men ikke minst, lang kaffepause med tid til mye prat.

Om sommeren har vi trimturer annenhver torsdag, enten i Øvre-Kvam, Kvam eller Følling. Sommerstid arrangeres det også som regel busstur, enten til spennende plasser i nærområdet, eller noen ganger litt lengre turer.  I desember har vi julebord.

Sammen med Sanitetslaget og Bygdekvinnelaget er vi med og arrangerer aktivitetsdag hver torsdag fra september til mai. Der er det trim, kortspill og quiz i tillegg til kaffestund.  I dag foregår det i Kvam grendehus.

Alle arrangement blir kunngjort med oppslag på butikken.  Medlemmer får opplysninger via SMS.

Synes du dette høres interessant ut, da er du hjertelig velkommen til å komme på et møte for å se om dette er noe for deg! Kanskje treffer du gamle kjente?  Eller kommer i kontakt med nye mennesker? Vi ønsker oss mange flere medlemmer.          Du som er medlem fra før: Be med deg en venn eller nabo til neste møte.