Trimbøkene i Øvre-Kvam

Godt nytt trimår til dere alle!

Vi skifter trimbøkene nå på nyåret. I perioden 13.04.2020 – oktober 2020 var ikke bøkene tilgjengelige, og dere måtte derfor notere antall turer til kassene sjøl. Dere som ikke har skrevet inn disse antallene i trimbøkene i ettertid, kan sende SMS til Mari Ann (95134656) med riktig antall, i løpet av den første uka i 2021.

Dere som fremdeles vil unngå å skrive i trimbøkene pga. smittevernhensyn, kan bare fortsette å notere sjøl nå også ( til pandemien gir seg). Dere som skriver, husk antibac både før og etter dere skriver! Gi beskjed til Mari Ann hvis det begynner å bli lite antibac i flaska (si fra i litt god tid så jeg rekker å få tak i mer).

Premiering:                                                                                                                              – barn må ha minst 25 turer                                                                                                 – voksne må ha minst 50 turer for lite troll                                                                      – minst 150 turer for stort troll

Trimkassene er oppmed Bjønnsjøen, oppmed Kvitestjøna, på Nastad, på rarfuru på Svalmyran og på Borghatten.

God trimtur!