Humørfylt underholdning da Levangeroktetten besøkte aktivitetssenteret

Latteren satt løst da Levangeroktetten besøkte Kvam aktivitetssenter torsdag 31. mars.
Det er vel et uttrykk som kalles «Stinn brakke» når et lokale er fullt, og slik var det i Lissalen i Kvam grendehus da oktetten kom og underholdt for 30 pensjonister. Oktetten som denne gang var en kvintett, bestående av Oddbjørn Hagen sang og fløyte,  Ola Dragseth på gitar, Helge Westerfjell på trommer, Jan Frode Pettersen på piano og trekkspill og Per Dagfinn Eriksen på cello holdt publikum i godt humør gjennom en time med sang, musikk og skjemt. Med over 40 år i bransjen var det svært rutinerte musikere og sangere som fremførte kjente populærslagere for publikum,  blant annet fra NRK’s programserie som Søndagsposten med  Otto Nilsen.
Arrangementet er et ledd gjennom den «kulturelle spaserstokken». På Steinkjer kommunes side finner vi denne informasjonen:

Målet med Den kulturelle spaserstokken er:
– 
at seniorene i Steinkjer skal få gode kulturelle opplevelser.
– å sørge for profesjonell kunst- og kulturformidling av høy kvalitet.
– å legge til rette for økt samarbeid mellom kultur- og helseektoren

Arrangementene er spesielt tilrettelagt for de eldre, men åpen for alle som ønsker. Vi har rimelige billettpriser, alltid inkludert servering. Tilbudene er gratis for de som bor på bosenter og sykehjem.


Korpsentusiast Helge Westerfjell

 

 

 

 

 

«Fjelltrall» spilt på fløyte-staven, som symbol på den kulturelle spaserstokken

 

 

 

For Kirsten Sagmo ble det en svingom da Oddbjørn Hagen bød opp til dans

Oddbjørn Hagen imitere skøytereporterne Arne Porsum og Per Jorseth i et lokalt skøyterenn her i Kvam,  500 meter mellom Karstein Lyngstad og Vidar Meldal. For å få rette stemmen på Per Jorseth måtte han prate ned i en avfallsdunk.

 

«HainnHoinn i band»