Fullt hus da Steinkjer Gospelkor deltok på KorSomE’s vaffelkonsert

Nok et flott kulturarrangement denne uka i Kvam. Ikke mere enn to dager siden Levangeroktetten besøkte bygda før det på nytt var sang og glede i Kvam grendehus da Steinkjer Gospelkor inviterte seg inn til KorSomE’s tradisjonelle vaffelkonsert.

For et par måneder siden fikk koret enn henvendelse fra Steinkjerkoret om de kunne få komme å synge sammen hvis det skulle være noe arrangement. Dette takket KorSomE ja til, og de hadde en mistanke om at deres musiker Bjørn Arne Toldnes hadde en finger med  ideen da også kvamskoret  bruker han i enkelte anledninger.
Vaffelkonsertene har blitt en tradisjon og mye folk møtte opp, både Liss- og storsalen var fylt opp med til sammen ca 125  tilhørere.
KorSomE har startet øvinger til en konsert den 22. oktober med tema «Norsk på norsk». Koret fremførte 4 sanger som forsmak på denne konserten, før det var loddsalg og gjestene fortsatte med 4 flott nummer med  solister.

Sist torsdag kveld drog KorSomE ned til Steinkjer kirke for å øve inn to fellesnummer til dagens konsert, hhv «Optimist» av Jahn Teigen/Knut Meiner/Ove Borøchstein og «Bless the Lord av Tore.W.Aas

Det var høyt trykk i salen da fellesnummeret «Bless The Lord»  avsluttet konserten.

Populært tiltak som kan være til gjentakelse.