Musikklaget LIV feiret 135 år

Lørdag 29.april hadde musikklaget satt av hele dagen for å feire 135 sammenhengende år med korpsmusikk i Kvam. Ja, til og med under siste verdenskrig var det «lurspilling» blant lagets medlemmer.

På dagtid var lokalene i Kvam grendehus fylt opp til konsert hvor også skolekorpset, aspiranter, drillere og KorSomE deltok sammen med musikklaget. I tillegg ble det gjennomført trekking på baillsleppet som er referert tidligere på denne siden.

På kveldstid var det ny konsert hvor musikklaget presenterte hele 12 nummer.  En svært flott konsert som dirigent Per J Skjerve sammen med musikerne skal ha stor honnør for. Konferansier Kjell Haugan fra Beitstad ledet konserten på en fornøyelig måte.  Skuffende lite bygdafolk på kveldsforestillingen hvor det ble servert grillgris som ble tilberedt av Inger og Jon Peder Dalsaunet. Laget hadde invitert nabokorps hvor det var musikere fra Snåsa, Beitstad og Steinkjer tilstede som sammen med jubilanten spilte 3 fellesnummer senere på kvelden. Trivelig kveld.