Gjesteboka – registrer turene dine på mobilen

Følling IL har registrert turmålene sine i appen «gjesteboka». Her kan du sjekke inn, ta bilder og se hvem som har vært på trimpunktet, du kan like og kommentarer andre sine bilder. Vi vil etter hvert organisere ulike konkurranser med premiering, så følg med på appen og Følling IL sin facebookside. Gjesteboka er gratis å bruke, og du trenger bare en mailadresse for å registrere deg. Inne på gjesteboka kan du bli venner med andre brukere og tagge hvis dere er flere sammen på tur. Har du ikke telefon med deg kan du etter-registrere på gjesteboka.no.

I tillegg til turmålene vi har hatt, har vi registrert et nytt punkt i Gjesteboka, det er Kvilstein/Dalenget i Dalbygda, på seterstien fra Vester-Aunan. Dermed er det nå totalt 9 turmål i Følling: Gaukmyra, Isbolboka, Midterfjellet, Kvilstein/Dalenget, Ulvenvarden, Forfon(Nordsia), Turstien, Føllingaunet og Dalsveien.

Både Ogndal, Henning og Sparbu IL har turmål og konkurranser som det er mulig å delta i for den som ønsker det, og det finnes registrerte turmål andre steder i Steinkjer og landet. Totalt er det nå oppført 92 turmål i Steinkjer, og flere vil det nok bli, så det er gode muligheter for å finne nye perler via denne appen. Du kan også selv legge til turmål og du kan utfordre venner og dermed lage personlige konkurranser.

Følling IL ønsker god tur både i bygda og nabobygdene!