Bjelleklang og lokale mannskor – Steinkjer kirke lørdag 13.april kl 1600

«Hør på sangen, se på gutta» var sanggruppa Bjelleklang sitt aller første motto og måte å presentere seg på da herrene fra Lørenskog startet opp i 1986. Etter den tid har gruppa forandret litt stil, blitt eldre de også, og kan se tilbake på en herlig sangglad karriere med mange plateutgivelser, TV-opptredener, og turneer landet rundt.

Det er ikke få her til lands som har sunget, danset og klappet til låter som «Gud, hvor du er deilig», «Rød, rød vin» og «Gummihatt», for å nevne noen.

Nå er gruppa på ballen igjen, tar turen opp til Steinkjer, og får med seg nesten alt av mannebein fra Steinkjer og omegn som synger i kor!

 Det er varslet at om lag 60 – kanskje 70 sangere skal bidra på konserten!

Og best av alt: Dette blir anledningen da Bjelleklangs medlem og frontfigur gjennom mange år, Frank Øren, igjen skal opptre med sine sangvenner fra hjemkommunen Lørenskog.
Frank, som er medlem av Øvre Kvam mannskor, var utsatt for en tragisk ulykke høsten 2022, og Bjelleklang måtte ta en liten pause og tenke seg om. Men de valgte å fortsette uten ham, under sterk oppfordring fra Frank selv. Nå skal de altså gjenforenes!

Deltakere på konserten:
Bjelleklang, Øvre Kvam Mannskor, Steinkjer Mannssangforening, Mannskoret Malmklang, Båbu Mannssong

Idé og prosjektledelse: Kirsten Knedal Andersen

Ledsagerbilletter kan reserveres på booking@steinkjerkulturhus.no

Overskuddet fra konserten går til Café Hjerterknekten i Kongens gate, en arbeidstreningsarena for unge i Steinkjer.