Musikklaget Liv og ønsker flere medlemmer

«Liv» hadde første øving nå på torsdag og talte opp 22 medlemmer. Et nytt medlem og vi ble kjempeglade. Kanskje du også har litt lyst til å begynne å spille sammen med oss? Bittelitt?

Mange forteller at de egentlig kunne tenkt seg å spille litt. Hvorfor ikke gripe muligheten til å prøve? Det verste med det, er at du finner ut at det er verdt å bruke en kveld i uka pluss noen helgekvelder på musikk! Finner du ut at dette ikke er noe for deg, så er det greit å finne ut av det også.

Er det sånn at det er vanskelig å begynne alene, så avtale med noen at dere kan prøve sammen. Musikklaget har instrument til alle.

Å spille i korps er litt som å sykle. Du glemmer det aldri, men har du hatt litt opphold, må det til litt oppfrisking. Vi lager hjelper deg! Starten skal oppleves god og ikke for rufsete.

Kort om musikklaget:

  • Vi øver på torsdager fra kl. 1930 til 2145 ilagt en god kaffepause
  • Øvingssted – Kvam Grendehus
  • Dirigent: Per Jonny Skjerve. Dirigerer flere korps og er musikklærer i kulturskolene på Grong og Høylandet. Begynte hos oss i fjor og har vist at han passer for oss
  • Repertoar og vanskelighetsgrad: Vi har som mål at publikum skal like musikken like godt som oss sjøl. Vi velger arrangementer som ikke er vanskeligere enn at alle skal føle mestring med det vi spiller.
  • Dugnader: Litt, men lite i forhold til mange andre lag og foreninger. Hovedinntektskilde er SteinkjerSpæll og Baillslæpp som er en gang i året
  • Konserter: 4-5 stk. i løpet av sesongen. De siste årene har vi deltatt i fellesaktiviteter for korpsene i kommunen. Noen få ekstra kvelder og maks 2 helger. Gir ekstra motivasjon
  • Sosiale tiltak: Har hatt utenlandsturer hvert 2./3. år som mål, men naturlig pause under pandemien. Har begynt å snakke om muligheter for utflukt igjen, men trenger ikke å bli utlandet. Vi reiser alltid med instrumenter😊 Ellers har vi markeringer i forhold til start og slutt av sesong samt «julebord»

Litt reklame

Her er en film vi laga i fjor i forhold til SteinkjerSpæll 2021 hvor vi spiller og er «statister»

Bli med da vel!

Møt opp på neste øving torsdag 25. august kl. 1915. Er du i tvil/har litt lyst ta kontakt med Per Arne på tlf. 99694781 eller noen andre du kjenner i korpset.

 

Velkommen!