Bridgeklubbens julebord 2019

Med oppsummering for høstsesongen.

Fredag 13. desember ble klubbens julebord avholdt, og 20 spillere møttes på Føllingstua klokka 18.30. Vi startet arrangementet med å trekke makkere, for så å sette oss til bords, med anledning til å diskutere system og annet som kan påvirke bridgens kvalitet og resultat.

Klokka 19.00 ble maten servert, i form av meget rause juletallerkener. Undertegnede gledet seg på sitt tredje serverte julemåltid denne uka, og jeg vil ikke nøle med å si at dette utvilsomt var ukens desidert beste ribbe! Dessert og kaffe ble så satt fram, med anledning for alle til å forsyne seg i eget tempo.

Så snart alle var forsynte, noen kanskje vel forsynt, ryddet vi alle bord, og gjorde klart for kveldens 27 spill. Det hele endte som bilder under viser, med premie til beste par (klikk for større bilde)

Vel spilt alle sammen, og gratulerer til vinnerne!

På tross av et  meget vellykket og hyggelig julearrangement på Føllingstua skal det offentlig meldes at klubben har vedtatt å takke ja til kommende års invitasjoner fra Steinkjer Bridgeklubbs julebord. Det kan ikke understrekes kraftig nok hvor viktig det er å samle miljøet en gang i blant, i tillegg til at Steinkjer BKs julebord i seg selv er trist å gå glipp av. Som følge av dette vil vår klubb fra høsten av starte med helårs serie, høst til vår, med en noe mer høytidelig avslutning i april i forhold til tidligere.

 

Så en oppsummering av høsten 2019

Bridgeklubbens medlemmer møtte til første spillekveld 4. september, og spilte 15 kvelder, totalt 298 spill fram til og med 11. desember. Klubben nyter stadig et godt og stabilt oppmøte fra de noen-og-tjue trofaste medlemmene. Det ble under kveldens arrangement delt ut premier for 3 beste par sammenlagt, i tillegg til premie til paret med flest meldte og spilte slemmer med hjemgang.

Under ser vi sammenlagt score kveld for kveld. I tabell er % noe avrundet.

 

Oversikt over poeng for meldte slemmer med hjemgang (storeslem = 2p)

3.plass; Ivar – Rolf (4p) 2.plass; Vidar – Yngve (6p) 1.plass; Kenneth – Leif F8p)

 

Til sist ønskes alle hjertelig velkommen tilbake 8. januar 2020, samme tid, samme sted. Som alltid er dette også en åpen invitasjon til alle og enhver med det minste snev av lyst til å spille kort med oss!

En Riktig God Jul til alle bridgefrender og øvrige lesere!

-Kenneth