Bli med på busstur til Flyktningerennet 2024

Skigruppene i Rygg, Kvam og Følling gjentar suksessen og har bestilt Børge Østborg til å kjøre storbuss til Flyktningerennet lørdag 23. mars. Etter en varierende skisesong vil vi benytte Flyktningerennet som en fin en anledning til å avslutte sesongen på. Vi håper derfor så mange som mulig ønsker å delta.

Flyktningerennet går både lørdag 23. og søndag 24. mars. Mens søndagen går i den lange traseen på 42 km, er lørdagens renn mer tilpasset barnefamilier. Derfor er denne dagen mest aktuell for oss.

Familie- og mosjonsklasse: Lørdag er det mulig å gå familieklasse på både 12 og 17 kilometer. Her kan også ungdommer/foreldre velge å gå mosjonsklassen (tidtaking) 17 km (fra 15 år og oppover).

Startsted er Kveeidet. Løypa er småkupert før det blir en god del motbakker opp til Muruhatten. Men det bruker å være godt med publikum som heier deg fram i motbakkene. Fra Muruhatten kan du kose deg med rundt 7 kilometer herlige unnabakker som barna garantert vil storkose seg i!

Dusj, mat og snop

Etter målgang er det dusjmuligheter og man får som deltaker servert drikke og en lite matpakke. Deretter gjør vi som foregående år og legger inn tid til en lørdagssnop-patrulje for store og små innom Ica på Gäddede.

Rimelig transport

Vi setter opp buss fra Kvam kirke til Kveeidet lørdag morgen. Skigruppene sponser en god bit av busspengene så det skal være en rimelig transport også for familier.

Påmelding Flyktningerennet

OBS: Dere må selv ordne med påmelding til rennet. Anbefaler dere som vil gå på tid om å melde dere på innen 17. mars for etter det stiger deltakeravgiften!

Påmeldingen finner dere her: http://flyktningerennet.no/flyktningerennet/pamelding/

Mer info om Flyktningerennet og påmelding her: https://flyktningerennet.no/flyktningerennet/

Påmelding buss

Bussen har 49 sitteplasser samt god plass til ski og bager/sekker.

Vil du være med på bussen? Meld deg/dere på her: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSexhay51m_KPCA0oKStANVMtI89G53NXUYnsOu9sRktsm3NHg/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

Vi kjører førstemann til mølla-prinsippet.

Busspriser:         100 for barn og kr 200,- per voksen (18 år og eldre). Maks pris per familie kr. 400,-

Bli med på en sosial og artig avslutning på skisesongen 2022/2023!

Bindende påmelding.

Betalingsinfo kommer nærmere avgang.

 

Skigruppene i Følling, Kvam og Rygg