Allidrett høst 2019

Da er det på tide å starte opp med allidrett igjen. Vi håper på ett jevnt godt oppmøte og at foreldre som er tilstede kan være litt til hjelp for instruktørene. Ikke sikkert det er nødvendig, men det er alltid fint å ha noen i backup hvis det skulle bli behov.
Slik som tidligere år, så er dette tilbudet gratis for skoleelever ved Kvam skole. Det er i hovedsak for elever fra 1. – 4. klasse når vi er inne i hallen på skolen, mens de gangene vi er utendørs, er det ett tilbud for alle skoleelever.
Anbefaler forøvrig å bruke innesko i hallen, det blir glatt bare med sokker.
Friidrett blir utendørs på skolens område, vi har hallen i backup om det skulle bli for mørkt. Klær etter vær.
Vi avslutter høstens allidrett med en reflekstur i Dala(utgangspunkt hjemme hos Arnhild – Guinvegen 700). Da tar alle med ei lommelykt, klær etter vær og refleksvest. Turen blir avsluttet med bål og varm saft(og bålkaffe). Ta gjerne med kveldsmaten å varm den på bålet. Denne kvelden er det veldig ønskelig at foreldre er med.

Torsdager kl. 17 – 18.
17/10 Friidrett med Mari
24/11 Friidrett med Mari
31/10 Dans/lek med Bjørn Fredrik
7/11 Dans/lek med Bjørn Fredrik
14/11 Turn med Emma
21/11 Turn med Emma
28/11 Reflekstur i Dala med Arnhild

Evt. spørsmål/henvendelser til Arnhild på messenger eller tlf. 45619594.
Vel møtt!

Mvh.
Trimgruppene i Øvre Kvam, Kvam og Følling🙂

P. S: kan allerede si at det er mulig allidrett utgår/flyttes 31/10 pga Halloween arrangement ved skolekorpset samme dag, men vi avventer litt. Kommer nærmere beskjed om det blir aktuelt.