Aktiviteter i høst for barna

Til å være ei «lita» bygd på bare i underkant av 1000 mennesker er det veldig mye aktivitet for store og små. Her er en oversikt over høsten og førjulsvinterens aktiviteter for barna:

Mandag kl. 17-1730 er det drill/dans i Følling Grendehus. Før jul er det i hovedsak dans, etter jul går troppen over til drilløvelser. Det er både dans og danseleker. Oppmøte 16:50. Musikkorpset har øvinger kl. 1730-1900. Kontaktperson for drill/dans er Beathe Bessholm, for musikkorpset Kristian Forås.

Tirsdag kl. 17:30-18:30 spiller vi håndball i Beitstadhallen i regi av Følling IL. Tilbudet er for jenter og gutter fra 2. -6. klasse. Kom og spill med oss! Oppstart 18. oktober. Kontaktperson er Jorid Sjem Malmo.

Tirsdag kl. 17-18 er det også gymlek for barnehagebarn i flerbrukshallen. Kontaktperson her er Siv Anita Grøtan. Gymleken er frilek hvor barna (og foreldre) fra begge barnehagene får utfolde seg med lek og moro og bli kjent med hverandre. Det er en fin møteplass for nye og langvarige bekjentskaper utenfor barnehagen. Kontaktperson er Siv Anita Grøtan

Onsdag kl. 18-19 blir det barmarkstrening og lek ved skytterhuset og lysløypa i Kvam. Når snøen kommer spenner vi på skiene. Første trening er 26.10. Barmarkstreninga og skileken er nettopp mye lek. Barna får trening gjennom lek og moro sammen. Vi løper, klatrer, hopper, balanserer, leker med ball og musikk. Håndball og danselek på ski er helt normalt. Kontaktpersoner er Sigrun Modell Langlid, Frode Guin og Maren Rømo Lunkan.

Torsdag kl. 18-19 frem til jul er det allidrett i flerbrukshallen for 1.-4. klasse. Allidretten har pleid å variere når det gjelder type aktivitet/idrett, og har vært godt besøkt tidligere. Første allidrett er 27.10. Kontaktperson er Marte Finstad.

Søndag kl. 18 er det innendørs skytetrening i flerbrukshallen. Dette er for barn fra 3. klasse og oppover. Barna må ha med følge. Opplæring blir gitt og utstyr kan lånes. Skytetreninga starter i midten av november og annonseres bl.a. på fb-gruppa Kvam Skytterlag. Kontaktperson er Hallgeir Sagmo.

For alle aktivitetene er det ingen påmelding, det er bare å møte opp og bli med! 😊