Innsamling til Ukraina

INNSAMLING TIL UKRAINA

3. og 6. klasse ved Kvam skole arrangerte loppemarked, kakesalg og loddsalg i Kvam grendehus søndag 12. juni. Initiativet kom fra elevene selv – de ville samle inn penger for å hjelpe barn i Ukraina. Det var mange som tok turen for å støtte en god sak, og det ble et svært vellykket arrangement. Kr 6.735 blir overført til Røde Kors sitt hjelpearbeid i Ukraina. En stor takk til alle som bidro, og en ekstra takk til grendehuset som stilte med gratis hus og Coop Kvam som sponset fruktkorg til loddsalget.

 

3. Klassingene stod for kakesalg. Fra venstre; Philip Steinmo, Elias Guin, Aurora Mæhlumsveen og Håkon Hognes.
6. Klassingene stod for loppemarked. Fra venstre; Snorre Haugan Huseth, Silje Marie Årbogen, Marie Linmo, Maylin Bratberg, Sandra Kruk, Synnøve Moen Grøtan, Isa Rønning, Julia Steinmo
Mye spennende lesestoff.
Bordet med leker fikk føtter å gå på, særlig blant de yngre loppisjegerne.